niedziela, 12 marca 2017

Pizzerki z ciasta francuskiego

Szybkie w kilka chwil. Smakowite i syte. Nakarmi każdego głodnego.





Pizzerki z ciasta francuskiego: 1 opakowanie ciasta francuskiego 1 pomidor 2 ogórki kiszone 3 plastry salami 6 plasterków kiełbasy żywieckiej 6 plasterków sera żółtego przyprawa do zapiekanek keczup Przygotowanie: Ciasto rozwijamy, talerzykiem wycinam trzy kółeczka. Smarujemy keczupem. Na każdej układam po plasterku salami, po 2 plasterki sera, po 2 plasterki kiełbasy. Dodaję pokrojone w plastry ogórki i pomidora.Posypuję przyprawą do zapiekanek. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 stopni °C przez 15 minut do zarumienienia. Czas przygotowania: 15 minut Czas pieczenia: 15 minut Ilość porcji: 3

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz