Łazanki inaczej: 500g makaronu świderki 500g mięsa mielonego 600g kapusty kwaszonej sól pieprz przyprawa do mięsa mielonego degusta olej Przygotowanie: Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić. Kapustę opłukać, posiekać. Mięso podsmażyć na oleju, przyprawić. Dodać kapustę oraz degustę i wymieszać. Następnie wrzucić makaron i dokładnie wszystko połączyć. Podawać na ciepło. Czas przygotowania: 40 minut Ilość porcji: 6
wtorek, 28 lutego 2017
Łazanki inaczej
Lubię modyfikować przepisy i eksperymentować. Danie jest łatwe,
zapycha, tanie. Czego chcieć więcej??
Łazanki inaczej: 500g makaronu świderki 500g mięsa mielonego 600g kapusty kwaszonej sól pieprz przyprawa do mięsa mielonego degusta olej Przygotowanie: Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić. Kapustę opłukać, posiekać. Mięso podsmażyć na oleju, przyprawić. Dodać kapustę oraz degustę i wymieszać. Następnie wrzucić makaron i dokładnie wszystko połączyć. Podawać na ciepło. Czas przygotowania: 40 minut Ilość porcji: 6
Łazanki inaczej: 500g makaronu świderki 500g mięsa mielonego 600g kapusty kwaszonej sól pieprz przyprawa do mięsa mielonego degusta olej Przygotowanie: Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić. Kapustę opłukać, posiekać. Mięso podsmażyć na oleju, przyprawić. Dodać kapustę oraz degustę i wymieszać. Następnie wrzucić makaron i dokładnie wszystko połączyć. Podawać na ciepło. Czas przygotowania: 40 minut Ilość porcji: 6
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz